HomeBegeleid afvallen en naar een gezond gewicht

Begeleid afvallen en naar een gezond gewicht

Begeleid afvallen | Energize your dayHeb jij al verschillende diëten geprobeerd, viel je af en kwam je vervolgens weer aan? Dan ben je niet de enige, want dat gebeurt bij het volgen van een (streng) dieet. Je gaat je lichaam voedingsstoffen en dus energie ontzeggen en daar wordt je lichaam niet blij van. Zodra je de gewenste kilo’s bent afgevallen en je je oude voedingspatroon weer hebt opgepakt, vliegen de kilo’s er weer aan. Je lichaam is in de reserve stand gekomen en slaat de extra energie op als vet.

Gratis kennismaking plannen

Niet vullen maar voeden

Waar het om gaat, is om een voedingspatroon te vinden waarbij je je lichaam goed voedt, waarbij je zo veel mogelijk vers en onbewerkt eet en waarbij je de voeding eet die past bij jouw bloedgroep. Afvallen gaat dan “vanzelf”. Door je lichaam goed te voeden, zal je merken dat je steeds minder behoefte hebt aan ongezonde, suikerrijke tussendoortjes omdat de maaltijden die je eet je goed verzadigen. Vaak eten mensen te veel (snelle) koolhydraten en (te) weinig eiwitten en gezonde vetten. Ze zijn bang voor vetten, maar…. vetten eten is vetten verbranden en koolhydraten eten is koolhydraten verbranden. Wat wil jij?

Dus….

  • Heb je vele diëten geprobeerd en word je uiteindelijk alleen maar zwaarder?
  • Komt er bij jou jaarlijks een kilootje bij ondanks dat je, voor je gevoel, gezond eet?
  • Wil je afvallen en een gezond gewicht op een manier die bij jouw leven èn lijf past?
  • Wil je inzicht krijgen welke macro nutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten), vitamines en mineralen jij hierbij nodig hebt?
  • Wil je een gezonde levensstijl aanleren waar je je leven lang profijt van hebt?
  • Wil je professionele begeleiding zodat je een stok achter de deur hebt?

Ik ga graag met je aan de slag. Ik woon in Hilversum en werk vanuit Hilversum en Bussum. Dat kan face tot face, maar ook online.

Hoe ga ik te werk? Kijk op Persoonlijke voedingstherapeut Hilversum. Hier leg ik het precies uit.

Kenningsmaking inplannen? 

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
Wil jij ook meer in balans komen en ben je benieuwd welke voeding bij jouw lichaam past?
Maak kennis
© 2024 Energize Your Day