HomeOver mij

Holistisch voedingstherapeut Cornelie van Marle.

Ik ben Cornelie van Marle (1977), holistisch voedingstherapeut en oprichtster en eigenaar van Energize Your Day. Samen met mijn man, twee dochters en hond Pip woon ik in Hilversum.

Na mijn studie aan de Hotelschool in Maastricht heb ik ruim 15 jaar diverse functies gehad in de voedingsmiddelenindustrie. Nooit kreeg ik de voldoening uit mijn werk waar ik echt naar op zoek was. De juiste voeding om mijn lichaam gezond te houden, lekker vers en voedzaam koken, sporten, mijn familie en vrienden, dat waren en zijn nog altijd de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik heb jaren een ontdekkingstocht gegaan hoe ik mijn lichaam het beste kon voeden en van welke voeding ik het minste klachten kreeg, juiste meer energie kreeg en wat de helende en stimulerende werking van bepaalde voeding is. Voeding als medicijn, daarvan was ik als snel overtuigd!

Maar…Over mij.. de inhoud van mijn baan kwam niet overeen met mijn innerlijke drijfveren en het begin van de Corona crisis was voor mij het juiste moment om mijn baan op te zeggen. Een nieuwe baan had ik dus nog niet maar één ding wist ik zeker: in mijn volgende uitdaging zou gezonde en helende voeding een centrale rol spelen.

Via een vriendin kwam ik bij Healing Space terecht, het instituut voor iedereen die zich wil ontwikkelen op holistisch energetisch gebied. Ik begon met het volgen van een Reiki 1 en 2 opleiding en was zo enthousiast door de energie die ik ervan kreeg (en anderen kon geven) dat ik meerdere opleidingen ben gaan volgen, allen vanuit een holistische gedachten. Dit waren de opleidingen Eenvoudig Gezond, Detox coach, Ketodetox coach en Holistisch Voedingscoach. Momenteel volg ik de opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis, een echte meerwaarde als therapeut.

Al deze opleidingen complementeren elkaar en voor mij werd duidelijk wat mijn missie was en waar ik energie van kreeg: mensen helpen om de voeding en levensstijl te kiezen die bij hun lichaam past, waardoor ze in balans zijn en minder kans hebben om klachten en ziekten te ontwikkelen. Hopelijk kan ik jou ook helpen!

Wil jij ook meer in balans komen en ben je benieuwd welke voeding bij jouw lichaam past?
Maak kennis
© 2024 Energize Your Day