HomeOver mij

Over mij

Ik ben Cornelie van Marle en samen met mijn man, twee dochters en Labrador Pip woon ik in Hilversum. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje een gezondheidsfreak ben. Ik kook altijd vers, gebruik geen toegevoegde suikers en eet zo min mogelijk vlees. Daarnaast sport ik veel. Waarom? Omdat ik me er heerlijk bij voel. Ik kan echt genieten van een goede work-out 's ochtends en daarna een gezond en lekker ontbijtje. Ik pluis kookboeken uit, scroll door gerechten op internet en ik experimenteer er zelf ook op los. Maar…, ik hou ook zeker van een wijntje op zijn tijd met een lekker stukje kaas.

De keuken is mijn favoriete plek in huis. Sinds een aantal jaar heb ik me helemaal gestort op gezonde en voedzame ontbijtjes en ben ik in de weer met het bakken van heerlijke zoete en hartige “broden”, ligt er in de oven regelmatig een home made granola en staan de bakjes met overnight oats ‘s nachts in de ijskast om ’s ochtends opgepeuzeld te kunnen worden. Niets anders dan pure ingrediënten gaan er in deze ontbijtjes en suiker heb ik niet in huis. Het gezin smult er ook van; thuis, op het werk of op school. Ja, het is even iets anders dan de zoete yoghurtjes, ontbijtgranen en koeken die ze gewend waren maar inmiddels genieten ze er echt van en vragen ze er zelfs naar.

Mijn doel is om meer mensen (jong en oud) te laten genieten van deze gezonde en met zorg bereide ontbijtproducten en tussendoortjes zonder geraffineerde suikers en andere toevoegingen. Ik hoop dat jij één van die mensen bent!

 


 


 

Wil jij ook genieten van deze heerlijke en gezonde ontbijtproducten en tussendoortjes?
Neem contact op
© 2021 Energize Your Day