HomeReviews

Reviews

 

Cornelie heeft echt oog voor jou en jouw leefwereld!

In juni 2022 had ik mijn eerste intake bij Cornelie. Via een flyer werd ik getriggerd om het bedrijf van Cornelie eens te googlen, wat me direct aansprak was de slogan ‘Energize Your Day’. Na twee zwangerschappen en diverse bekende dieetinstituten geprobeerd te hebben, lukte het me maar niet om structureel af te vallen en me fit te voelen. Combi van drukke baan, kids, soms weinig slaap en ontspanning vinden in familie, vrienden, gezelligheid en de lekkere (borrel)happen, maakte dat ik langzaam weer steeds zwaarder werd.

Wat me bij Cornelie opviel is dat ik me niet ‘ één van de velen voelde’. Ze neemt alle ruimte om jouw situatie goed te begrijpen en luistert naar je symptonen en behoeften. Na een uitgebreide intake (o.a. vragenlijst) komt ze met een persoonlijk voedingsadvies. Op basis van mijn bloedgroep kreeg ik advies welke voedingsmiddelen heilzaam zijn voor mij en het afvallen stimuleren en welke producten ik beter kan vermijden. Wat ik voornamelijk uit dit traject heb gehaald is om te luisteren naar mijn lijf. Wat voel ik na het eten van bepaalde voeding, waar word ik moe van, of waar kan ik een hele ochtend goed op functioneren, van welke voedingsmiddelen krijg ik last van m’n darmen of maag?

Zo heb ik ervaren dat ik niet goed reageer op bepaalde soorten vlees, koemelk producten of gluten.
De focus ligt op kennisoverdracht, voelen en ervaren en weten welke bewuste (voedings)keuzes je kan maken. Vanuit de overtuiging dat als je gezondere keuzes gaat maken, je vanzelf wel gaat afvallen en meer energie krijgt. Ik heb me dan ook nooit ongemakkelijk gevoeld of druk ervaren als ik een afspraak had, de weegschaal is niet het belangrijkste, wel je ervaring, de vragen die je hebt en hoe je je voelt. De eerste kilo’s zijn er inmiddels af, komende maanden de laatste kilo’s zodat ik richting de zomer 10 kilo lichter ben. Daarnaast is m’n huid verbeterd, heb ik een betere stoelgang gekregen en heb ik veel minder (suiker)dips op een dag en veel meer energie!

Tijdens het traject word je ondersteund met leuke boekentips, podcasts en zet ze o.a. social media in om je te inspireren met health-, foodbloggers en leuke recepten. Daarnaast vind ik de verhouding prijs-kwaliteit ook heel scherp! Kortom zoek jij een healthcoach met oog voor jou en niet vanuit een aanpak voor de massa, wil jij maximale energie en weten welke (voeding)keuzes wel of niet voor jou werken, dan kan ik je Cornelie van harte aanbevelen! S. Taverne

Onder begeleiding van Cornelie heb ik de Keto Detox kuur gedaan.

'Eerst een paar weken afkicken van koolhydraten en daarna 10 dagen aan de kuur. Cornelie heeft mij hierin uitstekend begeleid en goede adviezen gegeven waardoor ik steeds weer verder kon. Ik voel mij stukken beter en heb meer energie. Daarnaast ben ik 3,5 kg afgevallen en veel centimeters kwijt. Nu hoop ik mijn koolhydraatarme levensstijl goed vol te houden. Met de hulp van Cornelie moet dat zeker gaan lukken!' M-C. Schimmelpenninck

 

 

 

 

Wil jij ook meer in balans komen en ben je benieuwd welke voeding bij jouw lichaam past?
Neem contact op
© 2023 Energize Your Day