HomeDikke Mikken

Dikke Mikken

Dit zijn verschillende varianten "zoete" broden met daarin bijvoorbeeld havermout, boekweit, allerlei zaden, noten, gedroogde vruchten en meestal bananen. Ik voeg geen suikers toe! Elke week maak ik een andere variant, deze zet ik de week waarop je je bestelling kan doorgeven op de website. Elke Dikke Mik is heerlijk puur natuur maar ook heel lekker met wat honing, kaas of notenpasta erop. Perfect voor het ontbijt maar ook als voedzaam en gezond tussendoortje. Ook leuk om te trakteren op werk!

Kids variant
Ik heb een Kids variant ontwikkeld die gezond en super lekker is maar waar geen noten, rozijnen enz. in zit. Zonder toegevoegde suikers maar wel met een zoete smaak door onder andere dadels, koekkruiden, kaneel en banaan. De overige ingrediënten zijn havermout, volkoren meel, ei, agavesiroop, kokosolie, amandelmelk, bakpoeder en zout. Deze Kids variant kan wekelijks extra besteld worden, ook in de chocolade variant (door toevoeging van rauwe cacao). 

Low Carb
Indien je low carb eet en toch wilt genieten van een heerlijke Dikke Mik dan pas ik graag het recept voor je aan. Neem je even contact met me op? Info@energizeyourday.nl of 06-421 424 78.

Prijs
Dikke Mik (± 12 plakken): € 9,- € 10,- of € 11,-* 
*    afhankelijk van de ingrediënten 

De Dikke Mik van de week van 20 september is een echte superfood variant met havermout, volkoren meel, banaan, dadel, ei, macapoeder (het is een energiebron, vermindert stress en verbetert fysieke en intelectuele prestaties), amandelen, zonnebloempitten, gojibessen, kaneel en een snufje fleur de sel.

Deze Dikke Mik kost € 10,-.

Neem contact met me op indien:

  • Je speciale (dieet)wensen hebt; 
  • Je voor een bepaalde gelegenheid meerdere varianten af wilt nemen; 

NB. Voor mensen met een glutenintolerantie of notenallergie: ik gebruik meestal havermout en havermout kan gluten bevatten. Een enkele keer gebruik ik volkoren speltmeel, verder boekweitmeel. Ik gebruik wel vaak noten. Indien je een glutenintolerantie of notenallergie hebt, graag contact met mij opnemen.

Wil jij ook genieten van deze heerlijke en gezonde ontbijtproducten en tussendoortjes?
Neem contact op
© 2021 Energize Your Day