HomeDikke Mikken, Grano's en Oats

Dikke Mikken, Grano's en Oats

Bij een gezond voedingspatroon horen pure en onbewerkte ingrediënten en het binnenkrijgen van voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten. Ik heb een passie voor gezond en lekker eten en kook ook graag. In september 2020 ben ik begonnen met het bakken van Dikke Mikken (bananenbroden), Grano’s (granola’s) en Oats (havermoutontbijtjes) zonder toegevoegde suikers en E-nummers. Ik zoet mijn producten met bijvoorbeeld dadels, kaneel en banaan. Ik bak wekelijks voor particulieren maar ook voor horecagelegenheden, vergaderlocaties en sportclubs.

Een gezond en lekker alternatief

Met name de Dikke Mikken zijn een welkom alternatief voor de ongezonde muffins en gevulde koeken bomvol suikers en ongezonde toevoegingen. Ze zijn een heerlijk en voedzaam ontbijt of tussendoortje. Ik gebruik in mijn producten met name havermout en volkoren meel, dus glutenvrij zijn ze niet. Mocht jij ook willen genieten van een Dikke Mik, Grano voor door de yoghurt of een kant en klaar havermoutontbijtje maar heb je een glutenintolerantie, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken (info@energizeyourday.nl of 06 421 424 78).

Dikke Mikken, Grano's en OatsNatuurlijk kan ik de ingrediënten op verzoek aanpassen naar een bepaald bloedgroepdieet. Ik gebruik dan enkel ingrediënten voor een betreffende bloedgroep heilzaam en neutraal zijn.  

Particulieren die bij mij bestellen ontvangen wekelijks een appje met de nieuwe varianten voor de komende week. Vanaf € 30,- bezorg ik gratis in ’t Gooi. Met de zakelijke markt stem ik het assortiment af, afhankelijk van de doelgroep. Woon je buiten ’t Gooi dan kan je altijd je bestelling bij mij thuis in Hilversum ophalen.

Onderstaand de prijsstelling:

  • Dikke Mik (± 10-12 plakken): € 9,- / € 10,- / € 11,-*
  • Zak Grano 250g: € 5,- en 500g € 10,-
  • Beker Oats: € 3,-

Bewaartips

Een Dikke Mik kan je maximaal 6-7 dagen in de ijskast bewaren maar ook van te voren in plakken snijden en in de diepvries bewaren. De Grano bewaar je eenvoudig enkele maanden in een luchtdichte pot en de Oats blijven maximaal 24 uur goed in de ijskast.

* Prijs afhankelijk van de ingrediënten

 

Heb je vragen over mijn manier van werken en of ik jou kan helpen?

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail, telefoon of via het contactformulier.

Contact opnemen

Wil jij ook meer in balans komen en ben je benieuwd welke voeding bij jouw lichaam past?
Maak kennis
© 2024 Energize Your Day