HomeBegeleid afvallen

Begeleid afvallen

Begeleid afvallen | Energize your dayEr zijn zo veel verschillende diëten, maar het resultaat is vaak van korte duur. Je legt jezelf allerlei beperkingen op en zodra je je doel bereikt hebt, laat je wellicht de teugels weer (te veel) vieren en komen de kilo’s er weer aan. Herkenbaar? Als persoonlijke voedingscoach ondersteun ik mensen om af te vallen en dit voor de langere termijn.

Gratis kennismaking plannen

Misschien ben je al eens bij een diëtist geweest of heb jezelf een dieet gevolgd maar was het resultaat niet blijvend. Of misschien denk je dat je best gezond eet, maar komen de kilo’s er toch langzaam aan. Het beste is om niet kortstondig een streng dieet te volgen maar om, onder begeleiding, te kiezen voor gezonde voeding waarbij je niet gefocust bent op het tellen van calorieën. We kijken samen naar voeding die je lekker vindt, dat gezond is, waar jij energie van krijgt èn waar je van afvalt. Ik wil je hier graag bij helpen!

  • Heb je vele diëten geprobeerd en zie je door de bomen het bos niet meer?
  • Komt er bij jou jaarlijks een kilootje bij ondanks dat je, voor je gevoel, gezond eet?
  • Wil je afvallen op een manier die bij jouw leven èn lijf past?
  • Wil je hulp bij het kiezen van gezonde voeding?
  • Wil je een gezonde levensstijl aanleren waar je je leven lang profijt van hebt?
  • Wil je professionele begeleiding zodat je een stok achter de deur hebt?
  • Wil je weten welke voeding het beste bij jouw lichaam past?

Hoe ga ik te werk?

Als persoonlijke voedingstherapeut ondersteun ik mensen bij het afvallen, begeleid en coach ik ze. Naar aanleiding van een voedingsdagboek, onderdeel van een uitgebreide vragenlijst, maak ik een analyse van je voeding, de verdeling van de macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) en de kilocalorieën die je dagelijks binnen krijgt. Ook bespreken we de uitkomst van de metingen van je taille, heup en je gewicht en naar aanleiding van je bloedgroep geef ik aan welke voedingsmiddelen jou kunnen helpen bij het afvallen en van welke voedingsmiddelen je juist aankomt.

Kenningsmaking inplannen? 

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
Wil jij ook meer in balans komen en ben je benieuwd welke voeding bij jouw lichaam past?
Neem contact op
© 2022 Energize Your Day